Snel zoeken

Land:
Regio:
Personen:
 

Toevoegen aan favorieten

    Bewaar Bungalow en voor uw volgend bezoek!

Spotlight

Bekijk meer info
De Katjeskelder

Oosterhout

Noord-Brabant

Nederland

Meer informatieDe Boshoek

De Boshoek

Land:Nederland
Plaats:Voorthuizen
Regio:Gelderland
Accommodatie:Vakantiepark
Max. aantal personen:0
Bekeken:180 keer

EXTRA INFORMATIE

Internet aanwezig:Ja
Zwembad aanwezig:Ja

OMSCHRIJVING

Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe is een vakantiepark voor jong en oud. Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Denk aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig op ons vakantiepark op de Veluwe. Op vakantie in Nederland kan betekenen dat het helaas weleens slecht weer is. Geen probleem: u kunt zich prima vermaken in het overdekte zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.
Een wellness vakantie in Nederland is de manier om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij De Boshoek op de Veluwe kunt u niet alleen genieten van de natuur en de leuke activiteiten, maar ook van de wellness faciliteiten op de camping en het park.
Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30√ā¬į. Door de kunstzinnige aankleding van het overdekte zwembad waant u zich in mediterrane sferen. In de kindervakanties en in het weekend kunt u zelfs genieten van de sauna en Turks stoombad.

Kaart

UITGEBEREIDE INFORMATIE

Uitgebreide informatie over dit bungalowpark kunt u vinden op de eigen website van de aanbieder.

Naar de Website

Terug naar overzichtspagina